Křehule

by Meg
0 komentář
Další velmi rychlé cukroví, které lze znát také pod pojmem “vínové”…

Suroviny:

  • 200 g hladké mouky
  • 100 g másla
  • špetka soli
  • 70 ml bílého vína

Postup:

Zpracujeme těsto a necháme odležet. Odpočaté těsto hodně tence vyválíme a vykraujeme menší tvary, které přendáme na plech s pečícím papírem. Pečeme na 190°C do růžova a ještě horké obalujeme v moučkovém cukru s vanilkovým.

Mohlo by se vám líbit

Zanechte komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Stránka Megvkuchyni.cz využívá pro potřeby sledování návštěvnosti a lepšího prohlížení webu cookies. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Přijmout Číst víc