Cappuccinové pusinky

by Meg
2 komentářů
První z letošních nových receptů na vánoční cukroví – je to sice jen variace na klasické sněhové pusinky, ale každého zatím velmi mile překvapila :).

Suroviny:

  • 4 bílky
  • 100 g krystalového cukru
  • 100 g moučkového cukru
  • 1 lžička škrobové moučky
  • 1 vrchovatá lžíce rozpustného cappuccina

Postup:

Z bílků ušleháme do tuha sníh. Do něj zašleháme oba cukry spolu se škrobovou moučkou. Nakonec do směsi zlehka vmícháme cappuccinový prášek.

Cukrářským sáčkem na plech s pečícím papírem nastříkáme pusinky a v troubě usušíme do křupava cca při 80°C 5-6 hodin. Tuto dobu a teplotu si však radši každý uzpůsobte dle vaší trouby a zkušenosti s pečením pusinek v ní :)

Mohlo by se vám líbit

2 komentářů

HaF 16. 12. 2010 - 23.13

To může být skvělé! Loni jsem zkoušela dvoubarevné pusinky s čokoládou a byly dobré. Cappuccino jim musí dát skvělý šmrnc!

Reply
Meg 17. 12. 2010 - 11.00

Jo jo, zatím si všichni, co ochutnali, říkali o recept :) A ty s čokoládou – mám myslím někde vystřižený obrázek, asi je taky časem zkusím :)

Reply

Zanechte komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Stránka Megvkuchyni.cz využívá pro potřeby sledování návštěvnosti a lepšího prohlížení webu cookies. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Přijmout Číst víc