Suroviny:
- 4 bílky
- 100 g krystalového cukru
- 100 g moučkového cukru
- 1 lžička škrobové moučky
- 1 vrchovatá lžíce rozpustného cappuccina
Postup:
Z bílků ušleháme do tuha sníh. Do něj zašleháme oba cukry spolu se škrobovou moučkou. Nakonec do směsi zlehka vmícháme cappuccinový prášek.
Cukrářským sáčkem na plech s pečícím papírem nastříkáme pusinky a v troubě usušíme do křupava cca při 80°C 5-6 hodin. Tuto dobu a teplotu si však radši každý uzpůsobte dle vaší trouby a zkušenosti s pečením pusinek v ní :)
2 comments
To může být skvělé! Loni jsem zkoušela dvoubarevné pusinky s čokoládou a byly dobré. Cappuccino jim musí dát skvělý šmrnc!
Jo jo, zatím si všichni, co ochutnali, říkali o recept :) A ty s čokoládou – mám myslím někde vystřižený obrázek, asi je taky časem zkusím :)