Vánoce 2011

by Meg
16 komentářů

Konečně jsem byla schopná najít si trochu času a vyfotit upečené i nepečené druhy cukroví. Některé jsou již každoroční klasikou, jiné jsem zase letos vyzkoušela prvně. Omlouvám se za kvalitu fotek, ale nějak je prostě tma :)

K některým receptům rovnou doplním odkaz na recept, jiné se budu snažit co nejdříve sepsat.

Takže tady jsou:

Citronové tyčinky (Kuchyně.cz 10/2011), Smetanové hvězdičky (Katka speciál Vánoční cukroví), perníčky, žloutkové cukroví:

Máslové škebličky, vanilkové rohlíčky, pracny:

Medová hnízda, medová srdíčka (http://www.pecenijeradost.cz/recepty/medova-srdicka), zvonečky s krémem (Kuchyně.cz 11/2011):

Opilé košíčky, plněné meruňkové košíčky (Kuchyně.cz 11/2011), londýnské řezy, ořechové řezy se žloutkovou polevou:

Linecké cukroví, mandlové chrupinky, úly, nepečená roláda (Apetit 12/2011):

A k tomu ještě čtvery kuličky: ze sušeného mléka, ze hmoty na kokosové suky, pomerančovo-vanilkové (http://adkas-tastyfood.blogspot.com/2011/12/vanilkovo-pomarancove-gulky-orange.html) a ze Salka a karamelového pudinku:

Chtěla bych Vám popřát klidné a příjemně strávené Vánoce a hodně štěstí, zdraví a spokojenosti v novém roce. Do té doby se tu určitě objeví ještě něco nového, pokud mě tedy neskolí přicházející nachlazení :)

16 komentářů
0

Mohlo by se vám líbit

16 komentářů

Michaela 30. 12. 2011 - 14.19

Same dobroty!!! Prajem prijemne stravene posledne dni sviatkov a vsetko dobre v Novom roku :)

Reply
Meg 19. 01. 2012 - 22.04

Diky moc :) Bohuzel jsem si zacatek noveho roku moc neuzila, ale snad uz se to lepsi, a ja se zase pustim do vseho naplno :)

Reply
Catalina 31. 12. 2011 - 21.15

Meg, já smekám! Napočítala jsem 22 druhů, to je počet hodný úcty! A všechno vypadá extrémně dobře! Hlavně obdivuju tvé perníčky (jak už jsem psala) :) Přeju krásný nový rok 2012 :)

Reply
Meg 19. 01. 2012 - 22.05

Diky moc, ono tam nakonec ani nebyly vsechny :D Par druhu mi nejak uteklo vyfoceni :) Diky, i ja preji :)

Reply
HaF 31. 12. 2011 - 23.31

Přeji mnoho dalších obdivuhodných kulinářských nápadů i v roce 2012!

Reply
Meg 19. 01. 2012 - 22.05

Diky moc, napady snad budou stale :) Preji to same :)

Reply
Adriana 01. 01. 2012 - 11.18

Tak toto je poriadny vykon. Same dobrotky si napiekla. Krasne vydarene vianocne pecivko. Do noveho roku zelam vsetko len to najlepsie. Nech ti to dobre varia a pecie aj v novom roku. Ada

Reply
Meg 19. 01. 2012 - 22.07

Diky, i ja preji at se dari v novem roce a muzu chodit obdivovat same dobroty :)

Reply
vilemina 13. 01. 2012 - 13.51

Dík za připomenutí žloutkového-rakvičkového cukroví, kdysi jsme dělali podobné a byly moc oblíbené!
Druhů je to požehnaně!

Reply
Meg 19. 01. 2012 - 22.08

Ja dekuji za mily komentar :) My je mame taky radi :)

Reply
Ire 19. 01. 2012 - 22.16

Obdivuji, že si toho tolik napekla a ještě sis našla čas všechno vyfotit a dát na blog. Vypadá to naprosto úžasně, klobouk dolů!!!

Reply
Meg 19. 01. 2012 - 22.28

Diky, ale zas takova prace to neni :) ja se v tom cukrovi trochu vyzivam no :D

Reply
Slanecek 24. 01. 2012 - 15.22

Meg, ty jsi carodejka! Klobouk dolu, ja ani fotit nestihala…

Reply
Meg 25. 01. 2012 - 21.21

Diky, rychle to nafotit je to posledni :)

Reply
happy.lenulka 25. 01. 2012 - 7.45

ty svícínky jsou nádherné, to jsi dělala ty? :-) nechceš některé prodat? :-) jsou úžasné!

Reply
Meg 25. 01. 2012 - 21.25

Neee, jasne, ze ne, mamka je objednavala pres internet, optam se a kdyz tak zjistim adresu :) Mam na stole porad jeste dva, jsou moc krasny a tak jsem neodolala a fotku jsem musela vlozit :)

Reply

Zanechte komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Stránka Megvkuchyni.cz využívá pro potřeby sledování návštěvnosti a lepšího prohlížení webu cookies. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Přijmout Číst víc

Tento web potřebuje ke správné funkčnosti a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Zavřít