Hermelínové trojúhelníčky v trojobalu

by Meg
0 komentář

Dnešní recept není žádná převratná novinka, ale u nás se jedná o jídlo velmi oblíbené. Krémový hermelín v křupavé krustě můžete podávat s bramborovou či zeleninovou přílohou dle vlastního výběru, ale hlavně s brusinkami :).

Suroviny:

  • hermelín
  • brusinky
  • vajíčko
  • hladká mouka
  • strouhanka

Postup:

Hermelín nakrájejte na kousky, já ho rozkrajuju na šest dílků. Lehce obalte v hladké mouce, obalte ve vajíčku a strouhance. A vajíčko se strouhankou ještě zopakujte.

Rozpalte si v pánvi trochu vyšší vrstvu oleje. Hermelíny se musí smažit rychle, protože i když se snažíte je co nejlépe obalit, pokud zůstanou na pánvi déle, budou vytékat i přes dvojitý trojobal.

Vychutnejte si je s bramborovou kaší, zeleninovým salátem nebo jakoukoliv přílohou dle vlastní chuti. A nezapomeňte na brusinky ;)

Mohlo by se vám líbit

Zanechte komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Stránka Megvkuchyni.cz využívá pro potřeby sledování návštěvnosti a lepšího prohlížení webu cookies. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Přijmout Číst víc

Tento web potřebuje ke správné funkčnosti a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Zavřít