Jak už jsem avizovala na Facebooku, nastal čas na další soutěž. Je nás tam už přes tisíc a tak jsem se rozhodla vyhlásit soutěž. V poslední době jste už viděli, jak snadno se dá udit doma v hrnci za pomoci bukových pilin. Někteří jste to už vyzkoušeli, ale pokud nemáte k pilinám snadný přístup, tak nabízím možnost je získat.
A proto se vás ptám: Co byste udili na bukových pilinách v hrnci vy?
Jak se zařadit do soutěže: Napište komentář tady pod článkem nebo k albu na FB, a odpovězte na otázku výše. Pokud doma udíte, třeba klasicky v udírně, pošlete fotku svého výsledku. Anebo pokud jste už někdy uvařili podle receptů na blogu a vyfotili jste si výsledek, klidně připojte fotku, budu jen ráda!
Vítězové soutěže: Protože mám skvělého dědečka, tak vylosuji tři komentáře a jejich tvůrci obdrží balíček s pilinami, které pro ně děda osobně připraví. Další výherce bude vybrán na základě originality samotného příspěvku a přiložené fotky.
Pokud se chcete zúčastnit, bylo by nejlepší, abyste bydleli na území České nebo Slovenské republiky (anebo si tam alespoň mohli výhru nechat zaslat a vyzvednout). Nebráním se ani osobnímu převzetí v lokalitě Pardubice nebo Praha. Pokud by vám z jakéhokoliv důvodu nešlo komentář přidat, pošlete ho e-mailem na adresu: soutez@ritta.cz. U komentáře prosím nezapomeňte vyplnit platný e-mail, na který se vám v případě výhry budu moci ozvat.
Datum ukončení soutěže: Je 5.12. 2013 23:59, vyhlášení soutěže o pár dnů později. S výherci se následně domluvím na převzetí výhry.
Uzení zdar! :)
11 comments
Láká mě vyzkoušet uzenou kachnu Bac Ha se zeleným čajem. Asie u nás momenálně vede…
Já ty piliny potřebuju, nemůžu je nikde sehnat! Takže bych rozhodně zkusila vyudit ty papriky na pyré do mrkvové polívky se zázvorem, protože bylo excelentní :D
To máš pravdu, to stojí za zkoušku :D
Nene, já ty piliny potřebuju :-) Už jsem takhle v hrnci dělala lososa s tvým úžasným cirznovo-rajčatovým pyré: http://madlinakuchyne.blog.cz/1311/v-hrnci-uzeny-losos-na-cizrnovo-rajcatovem-pyre
a plánuju ještě kachní prsa se zázvorem, limetkou a chilli. A samozřejmě další ryby…
Tak domácímu uzení rulezzzz!
Jéé, díky za recpet, super :) Na kachní prsa se těším mooooc!
ja bych na bukovych pilinach udila uplne vsechno :-) zacala bych nejakou dobrou rybou, pak bych zkusila kousky kachnich prsicek se zazvorem a pomerancem, pokracovala bych natenko nakrajenymi platky hoveziho masa jen mirne osolenych, pridala i veprovou panenku v barevnem pepri, zkusila bych i platky syra, ktery by se neroztekl, uzene halloumi by nemuselo byt spatne – no a nakonec bych tam soupla i neco zeleniny – cibula a papriky :-)
tak a ted jsem tak splasila sve chutove bunky, ze jdu kouknout, co je v lednici k veceri :-)))
Jééé a já mám teď chuť taky :D
pilina se dají sehnat za rozumnou cenu na http://www.kutilov.cz. Vyzvedávala jsem osobně v Praze.
Díky za tip! :) Já osobně zůstanu u těch od dědečka :)
Já bych jisto jistě začala bůčkem! Protože slanina je u nás můstek mezi moji milovanou italskou kuchyní a přitelovým masožroutstvím! Pak bych asi pokračovala makrelou, za kterou bych byla pravděpodobně glorifikovaná :).
Slanina takhle vyuzená se fakt hodí :)