Bílkový máslový krém

1 comment

Denisa 13. 02. 2019 - 10.57

Dobrý den, narazila jsem na Vaše stránky a na tuto možnost se na Vás obrátit s dotazem.
Teprve začínám s pečením dortů a učím se . Mám za sebou jen dva výtvory :-) , a myslím, že se mi podařili opravdu nad očekávání. Avšak u obou dortů jsem zvolila krém šlehačkovo masscarponne . Chtěla jsem krém lehký a ne moc sladký . Nyní bych chtěla zkusit i jiné krémy ale máslového se tak trochu bojím pro jeho těžkost. Přesto upoutal mou pozornost a říkám si , že je třeba vyzkoušet i něco jiného. Zaujal mě bílkovo máslový krém. Než se však do něčeho pustím studuji rady a postupy na internetu. A tady vzniká můj dotaz. Narazila jsem na dva různé postupy 1/ kdy se zahřívají ve vodní lázni bílky s cukrem , a 2/ kdy se z vody a cukru uvaří sirup , který se pak pomalu vmíchává do už našlehaného bílkového sněhu. Krémem mám v plánu dort jak proložit , tak i potáhnout a nazdobit. Mohla by jste mi s tím prosím poradit ? Mnohokrát Vám děkuji Denisa.

Reply

Leave a Comment

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Stránka Megvkuchyni.cz využívá pro potřeby sledování návštěvnosti a lepšího prohlížení webu cookies. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Přijmout Číst víc