Surovina: mrkev

Rajčatová polévka s klobásou a kukuřicí v mexickém stylu

Rajčatová polévka s klobásou a kukuřicí v mexickém stylu

Taky patříte k těm, co si radši užívají léto než zimu? Pohled na bílou pokrývku za oknem mě sice tak trochu potěší, ale přiznám se, že jinak to zimní počasí moc nemusím… Tak mám na talíři aspoň vyloženě letní, barevnou, ale také hřejivou polévku. Je plná toho, co mám ráda, a navíc si pokaždé její chuť můžu trochu uzpůsobit. Variant podávání polévky je snad nespočet :) Rozhodně v ní nesmí chybět klobása a kukuřice, a k podávání zakysaná smetana a tortillové chipsy. Ale to avokádo, sýr a koriandr jsou tak skvělé přílohy k polévce, že jsem je taky nemohla vynechat. (Pokračování textu…)

Čalamáda ze zelí

Čalamáda ze zelí

Vím, že zavařovací sezóna už je tak nějak u konce, ale pro tuhle čalamádu se dá udělit výjimka. Děláme ji už dlouhá léta a recept na ni tu byl na blogu už od roku 2010. Tak jsem se rozhodla, že je potřeba ho trochu aktualizovat a zařídit lepší fotky :) Čalamáda je skvělá k masům, zapečeným bramborám a všem podobným jídlům. S klidem ji také můžete přidat do obložených baget či sendvičů.

(Pokračování textu…)


Tento web potřebuje ke správné funkčnosti a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Zavřít