Křehule

Křehule
Další velmi rychlé cukroví, které lze znát také pod pojmem “vínové”…

Suroviny:

  • 200 g hladké mouky
  • 100 g másla
  • špetka soli
  • 70 ml bílého vína

Postup:

Zpracujeme těsto a necháme odležet. Odpočaté těsto hodně tence vyválíme a vykraujeme menší tvary, které přendáme na plech s pečícím papírem. Pečeme na 190°C do růžova a ještě horké obalujeme v moučkovém cukru s vanilkovým.

Máte dotaz, chcete napsat jak Vám chutnalo nebo nechutnalo? Tady můžete zanechat komentář:

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tento web potřebuje ke správné funkčnosti a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Zavřít